1000 ,- KR IGJEN TIL FRI FRAKT!

Norsk nettbutikk
Gratis frakt over 1000kr
Til kassen
Totalt: 0

Logg inn

Handlekurv / 0 produkter

Handlekurven er tom

Usikker på hvor du skal starte?
Se våre nyheter
TOTALT 0,-

Hjertelig velkommen til Din Kjøkkenhage

Det er med stor glede å ønske deg velkommen til vårt lille paradis- Dinkjokkenhage.no! 

Mitt navn er Eva og det er jeg som har startet denne nettbutikken. Jeg har hele mitt voksne liv vært lidenskaplig opptatt av potteplanter og dyrking av min egen lille kjøkkenhage på balkongen. Jeg er også oppvokst med en mor som er selvberget med frukt og grønnsaker fra egen hage, så jeg har med andre ord interessen for alt som gror i blodet og får ikke nok!

Det var akkurat derfor jeg også ønsket å skape en nettbutikk for oss med jord under neglene og selvdyrket mat på bordet. Mitt ønske er å tette hullene markedet har på kanskje litt mer spesielle og morsome varer, samtidig som vi alltid vil ha basevarene du ønsker. Ikke nøl med å kontakte oss her eller i sosiale medier om det er noe du sårt skulle trengt, men som det norske markedet ikke tilbyr enda- da vil vi gjøre vårt ytterste for å få tak i akkurat dette! 

 

Bloggen vil bli oppdatert med tips, triks og mer detaljerte beskrivelser av produktene vi fører og nettbutikken vil hele tiden fylles på med nyheter og gode tilbud! 

Jeg gleder meg til å bli kjent med deg, og håper du vil skape spennende prosjekter i hagen/hjemmet med produkter fra oss. Tag gjerne innlegg på sosiale medier med #dinkjokkenhage for repost. 

Ikke glem- skulle du lure på noe er terskelen lav for å sende oss en melding, vi hjelper mer enn gjerne med hva som helst. 

 

<3-lig hilsen Eva